Kampeerboerderij in Brabant met buitenterrein

  • 50 personen
  • 4 badkamers
  • 1 slaapkamers
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Jo weten.

Reservering aanvragen Stel Jo een vraag per email.
Beschrijving
Deze kampeerboerderij in Brabant voor maximaal 50 personen is zeer geschikt voor scholen, sportverenigingen, muziekverenigingen en vriendenweekenden. U beschikt over een gezamenlijke ruimte met voldoende tafels en stoelen om gezamenlijk te eten. Ook de gezelligheidshoek met verschillende banken ontbreekt niet. De keuken beschikt over warm en koud stromend water, een 8-pits gasfornuis en 2 koelkasten. Er is plaats voor maximaal 50 personen in de verschillende stapelbedden. Het sanitair bestaat uit 4 douches, 5 toiletten en 3 wastafels. U beschikt over een groot buitenterrein waar een hoop georganiseerd kan worden. Zo zijn er tuinmeubelen, een speelveld, voetbalveld en kampvuurplaats aanwezig. Tevens is er een berging voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen. Uiteraard is de accommodatie voorzien van centrale verwarming en WiFi.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Laagste Prijs Garantie
  • Stel je vraag rechtstreeks aan de eigenaar
  • Snel & online je vakantiehuis boeken
  • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van een slaapzaal, 4 douches, 5 toiletten en 3 wastafels.
Beschikbaarheid
  • De beschikbaarheid wordt actief door Jo, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Omgeving
Het bruisende centrum van Tilburg ligt op een kleine 7 km afstand. En heeft een goede busverbinding (halte op 200m). Er is ook een mooie fietsroute naar Tilburg via landschapspark Moerenburg.

Met een groep op stap? Maak er gelijk iets leuks van! Ga bijvoorbeeld naar het zwembad op 1,5 km afstand. De visliefhebbers kunnen op 1,5 km afstand hun hengel in de visvijvers gooien. Vergeet vooral uw fiets niet, want in Noord-Brabant zijn vele schitterende fietsroutes. Wij hebben een grote verzameling fietsroutes voor u klaar liggen.

En wat dacht u van de Efteling, Safaripark Beekse Bergen, het Autotron, Oisterwijkse bossen en vennen of de Drunense duinen? Of anders gezellig winkelen en stappen in Tilburg, Den Bosch of Breda. Leuke steden die zeker in de zomer bruisen van de activiteiten, maar natuurlijk ook door hun cultuur.

België ligt slechts op 25 km afstand. Op dezelfde afstand maar dan in eigen land vindt u het mooie recreatiegebied de Galderse meren. Daar kunt u gratis heerlijk zonnen op de grasvelden, zwemmen in het zeer schone water met zandstrandjes en wandelen door de bossen. Ook staat deze plek bekend bij de duiksport. Op 500 meter afstand is een trimbaan in de bossen voorzien van toestellen.
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.